Sklep

Wózki Widłowe

Pługi wirnikowe

Pługi

Posypywarki

Zamiatarki małe

Kosiarka

Przyczepy

Śmieciarki

Zamiatarki duże

Pojazdy

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kredyt na rozwój firmy
Autor Wiadomość
viper Offline
nowy
*

Liczba postów: 1
Reputacja: 0
kredyt na rozwój firmy
Witam,

chciałbym poszerzyć swoją działalność o kilka nowych maszyn. Dostałem dotację z UP na pracowników, jeszcze chcę parę groszy wziąć z dotacji unijnych. Niemniej jednak aby sfinalizować pewną inwestycję potrzebuję kredytu. Czy ktoś z forumowiczów ma może doświadczenie co do ubiegania się np. o taki poszukuję opinii zarówno o Deutsche Banku, bo stamtąd dostałem ofertę, jak i propozycji innych baków. Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.06.2011 00:18 przez Jacek.)
27.02.2011 15:43
      Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Reklama
Jacek Offline
Administrator

Liczba postów: 309
RE: kredyt na rozwój firmy
Ciekawe oferty zachwalają czasem w telewizji ale jak na razie nie byłem zainteresowany takim kredytem. Skoro zależy ci na powiększeniu parku maszyn to powinieneś wziąć po uwagę lizing takich maszyn to przecież najlepsze rozwiązanie teraz.
27.02.2011 22:43
      Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
blizniakfinland Offline
już trochę się ogarnąłem
**

Liczba postów: 18
RE: kredyt na rozwój firmy
Wiyam
Ciekawą propozycje ma nowy ban IDEA ale dotyczącą kredytów, co do leasingu to i tak puszczają to przez getin bo ten bank jest ich udziałowcem. Atutem tego banku jest to że jeśli zabezpieczasz kredyt przymykają oko na opużnienia w innych bankach.
Pozdrawiam
15.09.2011 21:26
      Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Komtechnik.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS
UNIMOGklub.pl,AutoPasjonat.pl

Wydawca nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.
Wózki Widłowe | Pługi wirnikowe | Pługi | Posypywarki | Zamiatarki małe | Kosiarka | Przyczepy | Śmieciarki | Zamiatarki duże | Pojazdy |
Multihog | Hako Polska | Berti | Eco Technologies | Trilo | Caster | Pronar | Hydromann | Dobrowolski | HYDROG |